Τρόποι Πληρωμής

Και στους τέσσερις παρακάτω τρόπους πληρωμής το Dionkos.gr παρέχει τη δυνατότητα επιλογής έκδοσης αποδείξεως λιανικής ή τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, κινητό και σταθερό τηλέφωνο.

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Dionkos.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και American Express και Diners και προσφέρει δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις (έως 6).

Για να πραγματοποιήσετε αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στη στη φόρμα παραγγελίας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας.

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

Πληρωμή μέσω PayPal

Για τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής ο πελάτης θα χρειαστεί να μεταφερθείτε στη σελίδα της Paypal. Εκεί, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε και έπειτα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στο Dionkos.gr.

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό του Dionkos.gr. Σε αυτή την περίπτωση, η επεξεργασία της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει, αλλά θα ολοκληρωθεί με αποστολή, εφόσον εμφανιστεί η κατάθεση σας (συνήθως μετά από 2-3 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως και με την τράπεζα). Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει την κατάθεσή σας εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα θεωρείται άκυρη. Στην αιτιολογία της κατάθεσης παρακαλείσθε να δίνετε το ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε στείλτε μας το αποδεικτικό της κατάθεσης με e-mail στο info@dionkos.gr.

Οι τραπεζικoί λογαριασμοί, όπου μπορείτε να εξοφλείτε την παραγγελία σας είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΟΝΟΜΑ: ΚΟΚΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
IBAN: GR690110383000003844037973

Πληρωμή με την Παράδοση της Παραγγελίας (Αντικαταβολή)

Εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, τότε θα πληρώσετε τον εκπρόσωπο της ταχυμεταφορικής εταιρείας που ενεργεί κατ’ εντολή του Dionkos.gr κατά την παράδοση της παραγγελίας σας ή κατά την παραλαβή της από το χώρο της ταχυμεταφορικής εταιρίας.
Η υπηρεσία αντικαταβολής είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ
Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες που αφορούν σε προαγορές δωροκαρτών.
Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές στην Κύπρο.